Nasza Historia

 

Bistro i Restauracja

Wyobraź sobie miejsce, gdzie posiłki przygotowywane są z miłością. Gdzie składniki są starannie dobierane, produkty świeże i zdrowe, dania aromatyczne i pożywne. A wszystko przyrządzane jest według sprawdzonych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie będących mieszanką wybornego bogactwa smaków.

 

1978

Otwarcie pierwszego lokalu. Stanisław i Zdzisława Gorzałczani postanowili otworzyć miejsce oferujące szaszłyki baranie pieczone na rożnie węglowym. Menu szybko poszerzono o kurczaki z różna, które zrobiły furorę i stały się sztandarowym produktem naszej firmy. Smaczna kuchnia została szybko doceniona, co pozwoliło na rozwój restauracji i zatrudnienie pracowników.

 

2007

Od tego roku prowadzenie bistro spoczywa na barkach kolejnego pokolenia rodziny Gorzałczanych dumnie kontynuującego rodzinną tradycję gotowania z pasją.

 

2015

Otwarcie restauracji w Tarnowie Podgórnym w Termach Tarnowskich.

 

 

Dobrze jak w domu

Wkładamy serce w naszą pracę, bo jedzenie jest ważną częścią naszego życia i wierzymy, że powinno być świeże, smaczne i zdrowe, nawet jeśli jest to jedzenie poza domem. Dlatego też przygotowujemy dania z najwyższej jakości produktów bez użycia konserwantów. Pragniemy, by w naszym rodzinnym bistro goście delektowali się pysznymi daniami przygotowywanymi na ich oczach, a za sprawą wyjątkowej, przyjaznej atmosfery, sprawić, że poczują się dobrze jak w domu.